L!f3~

Assalamualaikum... 

Hye korang.. huhu~  Lamernyer iN tinggalkan blog ni... Sebenarnyer tak tau aper nak update.. Tapi online hari-hari boleh online.. dan tiap hari juga iN jenguk blog ni n bacer entry kawan-kawan walaupun tidak meninggalkan jejak.. Entahlah kenapa sangat kosong kepala ini untuk memikirkan entry apa yang hendak ditulis.. huhu~ 

Seperti hari-hari yang lain... hari ni pn tak der entry yang besh pn iN rasa.. Saya nak update blog n update tentang diri iN... *macamorangnaktaujerkan* hukhukhuk~ 

Hmmm.... Last week terjumper dengan sorang kawan... citer punyer citer, terbukaklah alkisah bahawa hubungan dia dan tunangnyer tidaklah seperti dulu.. Disebabkan apa?? takyah teka2.. lambat.. huhU ~iN bagitau jer terus.. GUNA-GUNA... atau dalam erti kata lain... BOMOH. Hmmm kesian sedih simpati dengan apa yang diberitahu.. Mana tidaknya, hubungan bukanlah semata-mata bf dan gf.. Tetapi telah bertunang.. Dan kemudian di"guna-guna"kan rakan sepejabat... Hmm... Kesian kerna ingin mendapatkan seorang perempuan buleh menggunakan jalan mudah seperti itu... Kesian kepada mangsa kejadian, kesian kepada keluarga kedua-dua belah pihak dan terutama sekali kesian kepada pasangan itu... Pastinya sudah merancang masa depan yang lebih baik daripada itu... Mungkin ada hikmah disebalik kejadian tetapi persoalannya, mengapa masih ada orang-orang yang menggunakan KEPERCAYAAN KARUT seperti itu untuk mendapatkan sesuatu... Dengan perbuatan seperti itu, engkau mungkin dapat JASAD, tetapi tidak HATINYA.... Ingatlah bahawa mempertuhankan syaithon  kedalam kehidupan seharian kita, kita akan dilaknat ALLAH S.W.T. dan seterusnya tidak diampunkan dosanya kerna itu telah tergolong dalam golongan SYIRIK. 



Hmmm.... tuh jer ler kot nak update.. huhu~ perot lapor ni.. tapi malas nak kuar... korang amcam sumer?? sihat ker?? dah breakfast?? 

Aper2pn chill k... PEACE [V] 


3 comments:

ch!natsu Says:
June 15, 2011 at 1:10 PM

same2la kite doakan diorg ye.. insyaAllah~

ain revival Says:
June 15, 2011 at 3:04 PM

xde keberkatan dan kebahagiaan dalam sesuatu hubungan jika beralaskan dengan bomoh nie~

nadira shahid Says:
June 15, 2011 at 7:45 PM

mane pic?? ok dah jumpee.. tapi saje nk drop komen ;p gagaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...