Wordless Wednesday Ke??

Assalamualaikum korang...
Sihat tak?? huhu~ 

Wordless kah Wednesday ini?? Tak rasa pn... Naper setiap Wednesday jer ader wordless ek?? tak paham aku.. ader sesaper leh jelaskan tak?? ngeehh huhu~ 

Hmm.. Hari ni agak lewat g sampai ofis... Coz pagi ni gerak dari wangsa maju.. So jauh kot nak sampai shah alam ni.. lebih kurang 45minit guks la walaupun nek moto.... Dalam perjalanan tadi terasa2 jer bos akan masuk lebih awal dari aku masuk, nak tau sebab aper?? sebabnyer hari ni aku lambat la jugak... dekat2 kul 9 baru sampai ofis... Hoho~ Sampai2 jer tengok dari jauh tengok Bemmie bos tuh ader kat bawah... adoiyai kantoi la aku datang lewat hari ni... tapi tak per buat jer muker selamber.. Nasib baik bilik aku ngan bos utara selatan.. Kalau sebelah2 jenuh guks aku nak menjawab... Tapi dier nampak still nampak... huhu~ 

Time biler ader bos aper lagi.. membzkan diri la even memang bz pn... Tapi agak kelam kabut kot yerla maner baru sampai nak rehat2 jap amik mood then bos terus masuk bilik nak itu ini.. tanyer status itu ini... Adoiyai.. Bala guks bab menjawab2 ni... huhu~ Tapi tak per ler kejap jer tuh... Dier confirm kejap jer kat ofis nih.. Sket lagi dier kuar la tuh.. huhU~ 

Now agak free sket kot tapi keje berlambak.. so drop entry japs walaupun selama ni memang tak de keje n entry pn tak de! wakakaka~ 

RASANYA TAK WORDLESS KOT WEDNESDAY NI.... coz GAJI DAH CLEAR PETANG SEMALAM.... hUHU~ 

sO hati manyak sinang WooO~ 

Daa.. PEACE [V] 


Bisik-Bisik: Gaji masuk petang semalam, pagi ni makan meggi lagi? aper da! 





6 comments:

~atieput3~ Says:
July 27, 2011 at 12:34 PM

gaji i blum dpt lg..wuwuw~

aiman Says:
July 27, 2011 at 12:55 PM

OKB..

KertasWarnaMerah Says:
July 27, 2011 at 4:43 PM

sebabnye..blogger2 dah berpakat hari rabu je, depa(kita) buat entry bergambar. bio gambar menjelaskan segalenye..huhu.. ^^ ukuwah fillah.

nadira shahid Says:
July 27, 2011 at 4:55 PM

hoyeahhh! jom blanja cek mkn piza ;p

.:|anakWakSyahnan|:. Says:
July 27, 2011 at 10:18 PM

Status?

iN Laa...~ Says:
July 28, 2011 at 8:48 AM

atiput3~ sok luse confirm dapat tuh.. sabor yer.. huhu~

aiman~ okb? satu hari jer.. then terus pokai.. =D

Kertaswanamerah~ oh begitu.. barula iN tau.. kirenyer iN ni tak ikut adat la yer.. bukan hanya gambar yang takde, tulisan plaks berjela2... hahaha~ aper2pn thaks atas penerangan... Lepas ni insyaALLAH akan ikut rentak WORDLESS WEDNESDAY... =)

nad~ boleh.. meh datang shah alam.. ngehh =P

ijan~ erk! Satu soalan dan perkataan yang sukar untuk dijelaskan... huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...