t3ring!n~

Assalamualaikum korang... Sihat tak?? Puasa?? Hope korang sumer sihat2 n jgn tinggal puasa.... Alhamdulillah aku dah semakin sihat setelah mengambil ubat dalam kuantiti yang banyak dalam satu-satu masa... Sumpah aku gtau yang aku betoi2 tak larat biler first day dah kena demam selsema n sakit tekak n batuk.... huhU~ but now aku dah semakin sihat.... =) 

Berbalik kepada tajuk entry, agak-agak korang aper yang aku teringin ek?? huhu~ Aku sebenarnyer teringin nak makan kambing panggang.. bukan potong2 atau diracik atau itu or ini.. aku teringin nak makan kambing panggang yang panggang bulat-bulat seekor.. Siyes tak pernah makan beb! Wahahaha~ Aku selalu tengok dalam tv jer kambing panggang tuh... tapi tak pernah berkesempatan nak makan.. Ader sesaper nak seponsor aku makan kambing panggang tak?? Hotel Singgahsana kat pj ader kambing panggang... huhu~ 

InsyaALLAh kalau ader rezki dis year aku akan dapatkannyer.... Al-maklumlah aku kan peminat kambing.. emmbeeekkk emmmbbeeekkk... haha~ 


korang plaks cam maner.....? ade ker menu tertentu yang korang teringin yang tak pernah dapat lagi?? huhU~ Kalau tak dapat lagi tak per, puasa baru bermuler.... jangan sampai menu tuh membuatkan pahala puasa kita kurang plaks pada waktu berbuka nnt... 

Aper-aperpun, SELAMAT BERBUKA PUASA KEPADA SEMUA.... =) 



Bisik-Bisik: Sehingga hari ini tak dapat lagi berbuka dengan family... Dis weekend insyaALLAH.... =) 

3 comments:

aiman Says:
August 5, 2011 at 5:43 AM

hoho.. kambing sekor.. banyak tu.. leh makan 3,4 hari..

cik tikah Says:
August 5, 2011 at 6:17 AM

besarnya binatang dlm gmbr tuh. hehe..

leeya abdul Says:
August 7, 2011 at 9:25 PM

yummyy! terliuoq pulak dh k.leeya dgr kambing golek tuh. mesti sedap. kena pulak ada blackpaper sos. ummpphhh! i like beb.

k.leeya tulis http://way2healthynbeauty.blogspot.com/2011/08/jom-singgah-ke-blog-geniusblogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...