VisioN~

Assalamualaikum..

Hye korang.. 
Selamat pagi semua...

Monday Blues?? 
Semestinyer tidak pada aku..
Korang aku rasa yer kot... Ngeehh.. =P 
Tul tak?? 

Tuh yang tengah blogwalking tuh.. 
Lagi mau tipu...!! =P 

Aha!! 
Actually tak der aper pn nak story..
But then sajer nak update blog n post new entry tuk hari ni...

Setelah semalam tak jadi balik pj..
Subuh-subuh sapie pagi tadi dah bangun seawal 5 pagi tuk bersiap...
Memulakan perjalan setengah jam kemudian terus ke puncak alam tuk menghantar adikku tersayang ke rumah sewanyer..
Kemudian ke damansara terus masuk ofis.. 
Balik kang menapak la aku nak cari bus coz pagi tadi abg aku yang anto naik kete.. 
Huhu.. takper2.. Travel.. 
Wakaka... travel la sangat kat damansara ni.. huhu.. =D

Anyway thanx to my big brother yang sudi tolong antorkan aku g keje hari ni...
Same goes to my sister iN-law... 
Sister iN-law?? aik apersal ader "iN" plak yer?? 
Mungkin sebab itu ipar aku kot..
Tapi korang nyer ipar aku rasa korang kena tukar yang "iN" tuh jadi nama korang....
So dat itu ipar korang.. jgn guna "iN" ok! =P hakhakhak.....
(beron plaks aku hari ni) 


Oh ya..
Walaupun hanya dapat lelap beberapa jam sahaja malam tadi dek kerana menyembang hingga lewat pagi...
Hari ni aku terasa mengantuk n mata sangat pedih kerana tak cukup tdo......
Tapi walaupun begitu aku dah tetapkan bahawa hari ini aku akan bekerja dengan wawasan... 
Tak cayer?? Betoi... AKU JARANG TIPU-TIPU ni.. hihihi~

Ha ok la yer....
Wawasan sedang menunggu aku tuh..
Kan aku nak bekerja "dengan" wawasan...
Kang dier buat keje sorang-sorang plaks..
Sian dier.... 
Hakhakhak.. =))


Daa~


Bisik-Bisik: Selamat bekerja pada korang sumer... Have A Nice Day~ PEACE [V]



8 comments:

cinonex coreyan Says:
February 7, 2011 at 12:57 PM

kerja2 pun dan ngelat taip entry lagi eak =)

Miz Ellysu Bahari Says:
February 7, 2011 at 1:06 PM

mmg monday blues pown..
huarghhh ! masih mencari mood ..
sedar-sedar jam dah pukul 1.. Lunch Hour..jom~

ch!natsu Says:
February 7, 2011 at 2:04 PM

oo nie la yg iN law td yer? kih3..
aah xkre nak in law guks..
in pun nama aku.. ngee =P

iN Laa...~ Says:
February 7, 2011 at 2:16 PM

cinonex~ separuh daripada keje guks ni.. huhu~


suhaili~ wah.. dah agak dah.. sure monday blues punyer.. ha sile2~


chinatsu~ a`ah ni la dier... confuse.. huhu~

eh xde2.. ko sajer nak tiru aku kan.. ngeehh =P

bidadari Says:
February 7, 2011 at 8:38 PM

salam...

kerja kerja..semoga menjadi pekerja yang cermerlang..:))

nelly Says:
February 8, 2011 at 11:50 AM

baiknya abg hantar dia .
hehehe

nadira shahid Says:
February 8, 2011 at 12:59 PM

bro, maleh gile aku nk start keje ari ni ;P nk cuti lgi!

iN Laa...~ Says:
February 8, 2011 at 5:11 PM

bidadari~ anda juga cik bidadari =)


nelly~ kan2?? ngeehh =P


nad~ bukan slalu pn ko nak cam tuh ker?? hahah =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...