Aku KacaU kO baL!k nnt~

Assalamualaikum...

First aku nak gelak dulu..
Tajuk cam berani jer kan.. Kakaka~
Ala dier bukan tau bacer pn... hahaha =))

Ha nak muler citer nih... huhU~
Malam tadi masa aku tdo..
Ader plaks bunyi ketuk-ketuk pintu kat umah aku..
Kejadian kul 0458 pagi..
Disebabkan house mate aku tak balik lagi dalam kul 12 lbh,
Aku pn alert la sket telinga ni coz entah aper-aper plaks jadi kat kawan tuh kan..
Selalu nyer dier jarang balik lewat cam tuh..

So tdo punyer tdo..
Terdengar bunyi pintu diketuk banyak kali...
Aku pn bangun la, bukak lampu...
Bukak pinti bilik sket intai-intai kat ruang tamu..
Then bangun jer bunyi tuh terus tak der..
Aku dah rasa pelik..
Jenguk bilik kawan aku, pintu dah tertutup means dier ader kat dalam bilik..
Aku pn terus tengok pintu umah..
Hah?? kunci kawan aku kat pintu umah..
Adoyai!! Saper plaks yang ketuk pintu ni...?? (tanyer dalam hati la.. =P )

























Terus aku jadi takot...
Tak kisah la korang nak kater aku pondan ker aper ker kalau takot hantu ni..
Aku memang takot kalau bab2 cam ni.. huhu~ Lalala~ <- leh nyanyi cam tak takot jer kan.. kakaka~
Elok jer aku baring n letakkan kepala atas bantal..
Berbunyi lagi pintu tuh diketuk..
Erk?? Apa yang harus aku buat ni??
Nak buat2 tak dengat confirm la dengar dengan jelas kan..
Terus aku kol orang yang PENAKOT jugak tuk aku sembang2... <- haha =P
Elok jer orang tuk angkat n jawab, bunyi pn senyap...
Duk nyembang2 japs citer aper yang berlaku dengan tragisnyer...
Aku pn letak...
Nasib baik lepas letak tuh dier tak ketuk lagi..
Kalau dier ketuk.. Aku ketuk plaks dari dalam... Gulp!!!
Alamak.. terlepas cakap..

Orang kata.. kalau cakap besor ni nnt kena kacau lagi...
Arrgghhhh.. tidaakkkk!!!
Leh rewind balik tak??? haha =P

Huhu~
Alhamdulillah dah tak der...
Hope malam ni pn tak der ler terkena lagi cam tuh...


Bisik-Bisik: 1st time aku terkena kacau yang benar-benar aku tersedar di alam realiti... Sebelum ni dengar citer-citer orang jerk.. Jgn sampai aku kacau ko plaks! adoiyai.. terlepas lgik! demn!

6 comments:

missSenget Says:
March 24, 2011 at 4:30 PM

bukan rumah sebelah ke???

hehehe..

aniswany Says:
March 24, 2011 at 5:42 PM

wuuu ,mlm tido peluk surah yassin ,nnti dia xkaco la kot ^_^ jgn lupa baca sekali ;p

cik ayin Says:
March 24, 2011 at 6:15 PM

dok diam2..jangan tegur..ok??

Lilyel Says:
March 24, 2011 at 8:22 PM

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

airina Says:
March 25, 2011 at 11:04 AM

hohohoho horlicks~~~
kecut ye? carefull ok... jangan tegur! Jangan pandang belakang pintu ekekeke5

ch!natsu Says:
March 25, 2011 at 11:10 AM

biadapkan ckp aku penakut..
dia kcu ko lg mlm nie pdn muke..
ko kol aku wat dek jer.. hahaha =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...