Mesti Tengok!!

Assalamualaikum..

Hye korang..
Dah lamer guks rasanyer aku tak tengok wayang..
So aku rasa ada 2 filem ni aku wajib tengok!
Tak kire aper nak jadi, aku Mesti tengok!!
Huhu~

Since jumaat lepas...
Aku ternampak banyak trailer ni dipost kan kat fb..
Aku tengok2 jer..
Sampai la hari ni pn aku tengok trailer tuh banyak kali...
Tak jemu2~

Korang tau citer aper??
Ha KL Gangster Ngan Lu Langsi Lu Mati..
Besh giler kot citer tuh..
Aik! belum tengok dah kater besh..

Tapi bagi aku..
Lebih seronok n mendebarkan ialah KL Gangster..
Sebab aper??
Sebab cara sparing dier dah berbeza....
Kalau korang tak perasan aku gtau sket2la yer..
Aku nampak style sparing diorang dalam filem tuh dah macam citer ong bak..
Wow.. giler besh..
Eh, korang tau ker citer ong bak tuh cam maner?? huhU~
Rugi kalau tak tengok...




Korang tengok part masa adi putra sparing.. (saat ke 22, 54 & 56)
Memang mantap...
Part Aaron Aziz plak.. (saat ke 29 & 1:01)
Tangkas giler kot..

Wow teruja aku.. haha~

Pasal muvee Lu Langsi Lu Mati tuh tak mo komen la..
Citer tuh cam lawak2 sket..
So confirm2la besh kan.. =P
tapi still tak leh challenge KL Gangster kot.. Haha~

Takper ler..
Tunggu jer ler muvee tuh ditayangkan nnt.. Huhu~

Ha!
Malam ni ader citer kungfu..
Jackie Chan berlakon..
Kat tv3..
New Police Story kalau tak silap aku...
So confirmla aku tengok kan...
Thee... heee..


Bisik-Bisik: Barula tak ngantuk tengok citer-citer cam nih... =D



3 comments:

ch!natsu Says:
April 18, 2011 at 2:35 PM

tmbh lagi satu.. fast n furious 5.. huhu~

iN Laa...~ Says:
April 18, 2011 at 2:46 PM

ek?
ala naper tak ingat..
lagipn tak pernah nampak lagi trailer dier.. huhu~

kena buat schedule ni..
pirates is not in da list ok.. =P hahaha~

YATZAKIE Says:
April 18, 2011 at 4:22 PM

btol tu mi..fast n furios..cite tu aku suke tengok..in,lu langsi lu mati tu dorang kata mgkin akan pecah panggung..jom kita tengok ramai2 jom..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...