Timang Tinggi Tinggi...

Assalamuaaikum....

Pagi-pagi ni nak citer happy2 sket... Agak-agak korang sebab aper aku happy?? Huhu~ ha teka2... tettt!! masa dah abis... hahaha~

Hehe~ Aku plaks excited lebih... Actually, aku happy tuk abg n kakak ipar aku.. Lewat malam tadi kakak ipar aku selamat bersalin di hospital teluk intan.. Dan diorang dapat Putera Lelaki... hehe.. dh putera memang la lelaki kan?? Aperda~ =P

Alhamdulillah semuanyer selamat.. dan ahli keluarga iN dah bertambah sorang lagi... Dengarnyer dak tuh besor... Huhu~ iN tengah pk2 nih.. dier kecik2 dah besor dier ikut sape eK?? kalau iN, masa lahir dulu sedang-sedang aja..haha~

Aper perasaan nak jadi pakcik yer?? Soklan tuh ramai guks yang dok bertanyer kat iN... Pada iN biasa jer.. tak der beza aper pn... Al-maklumlah kan.. iN pn kan muker cam budak-budak.. so tak jauh beza pn ngan baby tuh.. ngeeh~

Hmmm... to my parents tak sangka diorang dah jadi datok ngan datin... hakhak~ silap! datuk dan nenek.... Huhu~

Lepas ni confirm la umah tuh akan kedengaran suara tangisan anak kecil dan hilai tawanya... Pasti akan bertambah ceria dengan kehadiran insan baru ini...

Nnt confirm akan kedengaran jugak lagu-lagu rakyat tuk anak-anak kecilkan.. Cam cak cekuk udang gamit, buai laju-laju sampai cucur atap & injit injit semut... eh! kalau injit-injit semut ni, kena la kak limah yang ajo kan... Tak pn usop wilcha.. baru la dak ni cepat blajar... haha~ Terasa lama sungguh tak der budak-budak kecil kat umah tuh. ~ huhu~  

Cukup-cukuplah tuh merepeknyer..

Tahniah abg n kak neza coz dah menjadi ibu dan bapa... semoga menjadi ibubapa yang penyayang dan bertanggungjawab... Semoga dapat membimbing dan mencorakkan "harta" itu kepada kearah kebaikan, semoga menjadi sebuah keluarga yang bahagia... insyaALLAH... amin~


Wow.. sonoknyer dier men air...



Bisik-Bisik: Siapla nnt dak tuh jadi bahan mainan nnt.. ngeehh =P




11 comments:

nadira shahid Says:
April 21, 2011 at 12:15 PM

Wah! pas ni dah jdi pokcik in la ek ;p nnti time raye dah kne sediakan wit raye nih.. dah ade anak buah ;p

nadira shahid Says:
April 21, 2011 at 12:15 PM

eh, lupe. COngrates kt abg ko ek ;)

Ai Ni.. Says:
April 21, 2011 at 12:44 PM

hihi..best kan dapat anak sedara..:D tu blom anak sendiri lg tu..tahniah kat abg n akak ko

♥c!k Ann♥ Says:
April 22, 2011 at 1:52 AM
This comment has been removed by the author.
atiey azha Says:
April 22, 2011 at 10:35 AM

wah ! dah jadi pak cik . hehee . dah bagi nama kat putera tu ?

FariehanIbrahim [LBC] Says:
April 26, 2011 at 1:38 PM

best nye dpt baby..heee :DD

| gad1s s0ypans | Says:
April 28, 2011 at 3:57 AM

hehehe......
gambar tue yg plg mahal.....

nice...
(=

Cik Bidadari Says:
April 30, 2011 at 8:20 PM

hai... kita kawan baru... heeeeeeeeeeee... gambar baby tu comel gila... selamat dapat pangkat barulah tau...

warsito Says:
May 1, 2011 at 9:39 PM

salam kenal mba

ditunggu ya follow baliknya amin

aleen aiden Says:
May 2, 2011 at 4:18 PM

woah,ank buah yg sulung ke?slalu yg sulung ni la yg dpt perhatian lebey.hu3

Magic Paper Says:
May 3, 2011 at 3:03 PM

salam kenal....


ditunggu folow dan kunjungan baliknya... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...