Antara DatinG & AJL


Assalamualaikum korang..


Entry aper ni??
Entry bosan la ni namanya... huhu~

Ha..!! malam ni AJL kan??
Antara Dating n AJL.....
Maner yang korang pilih..??

Biasanyer kalau pmpuan tuh sure la nak tengok AJL n nyanyi2 nih kan....
Dating, selalu pn dating.. kan2??
Ngaku jer ler.. huhu~

Orang laki tak der hal sangat bab2 cam tuh..
Dapat tengok, tengok..
Tak dapat tengok tak yah tengok...
Btoi tak laki2 sekalian?? huhu~

Aper2pn aku rasa sure besh AJL tuh kan...
Maner tak nyer sumer lagu yang besh2 n yang power2 berentap..
Bukan senang nak tengok konsert free cam tuh.. huhu~ <- bunyi cam aku jer yang yer2 nak tengok.. haha~

Nantikan AJL malam ni...

Eh~ pada bf2 yang tak dapat nak dating nak hari nih.. bagi la chance gf korang tuh nak tengok AJL... bukan slalu pn AJL tuh.. =P


Bisik-bisik: Nak tengok Ana Rafali pakai baju kurung malam ni~ huhu~ =) 





1 comments:

ch!natsu Says:
January 9, 2011 at 1:37 PM

ces cm perli aku jer.. =P
eleh ckpla ko pun mmg nak tgk skali.. ngee~
btw kamu mmg bf yg prihatin.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...