FaLL iN Lov3~

Assalamualaikum..

Hye korang...
First time dengar lagu  ni dari blog adik aku aka atin terus jatuh cinta...

Jom layan~




Bisik-Bisik: Biler jatuh pasti akan payah untuk bangkit semula... 
Gara-gara ciNta~ 

9 comments:

miss_neeya Says:
January 29, 2011 at 5:09 PM

jiwang seyhhh

nadira shahid Says:
January 30, 2011 at 12:42 PM

nk request lgu kekasih halal! aku suke lgu tu ;)

iN Laa...~ Says:
January 30, 2011 at 10:53 PM

miss neeya~ ala bukan slalu.. hohO~

nad~ nak ek?? satu lagu singgit! siap leh karok lagi.. huhu~ =P

nadira shahid Says:
January 31, 2011 at 10:36 AM

ko ngan aku pun nk kedkut ek, huh! ;p

iN Laa...~ Says:
January 31, 2011 at 10:51 AM

yerla nad..
lagu aper??
nnt aku postkan tuk ko ek?? =P

nadira shahid Says:
January 31, 2011 at 1:04 PM

kekasih halal ;) klau boleh video tu ko wat sendiri, khas utk cik chinatsu ;p haha ade bran bro?

iN Laa...~ Says:
January 31, 2011 at 2:32 PM

tak mo la nad....
buang masa jer aku buat...
ko mintak la kat orang lain...

nadira shahid Says:
January 31, 2011 at 2:43 PM

ala, serius nye..aku grau je la in.. ko bad mood ek ari ni?

iN Laa...~ Says:
January 31, 2011 at 5:06 PM

takla nad...
aku ok jer actually...
huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...