New Features~

Assalamualaikum..

Hye korang..
Tiber2 cam happy plaks pagi ni coz ader 1 feature yang sangat kecik pada orang lain tapi pada aku, aku suke!! ^_^ huhu~

Anyway thanx to Miss Neeya kerana sudi memberikan link & tunjuk ajar..
Thanx ya Miss Neeya!! =)
Rajin2 g la melawat blog dier ek.. huhu~

Feature ni berkenaan dengan "Reply Comment" yang leh dilakukan secara auto tanpa menaip semula nick blogger satu sapersatu....

Agak Pening guks mula2 aku buat benda alah ni..
Tambah plaks dalam bahasa Inggeris..
Terpaksalah den panggil "Interpreter" tuk  "translate"kan ke dalam bahasa melayu...
Dulu2 mak suh blajar BI tak mo.. kan dah tak tau bacer..~~ hakhakhak =D

Sure korang pening kan aper yang aku cakap ni... takper2 kta tengok gambar nnt korang akan dapat tangkap.. dah tangkap jgn lepas tau... huhuh~


Ha.. pic tuh awalnya tak der link untuk dibalas comment.. but then komen yang ke3 ader link pada nama selepas tanda "@".. korang perasan tak?? huhu...

Biler buat cam nih senang tak yah taip namer satu, n satu lagi ader kelainan sket... huhu~
Walaupun comment pada blog aku tak banyak.. tapi saje nak buat.. tak per kan?? ngeeh =P

If korang berminat tuk buat cam ni... Juz KLIK LINK NI, SINI LA BUKAN SANA.. huhu~

Cuba yer jangan tak cuba.. huhu~

Selamat mencuba~


Bisik-Bisik: Sedang mencari Layout & Background yang sesuai.. tapi siyes tak tau.. ader sesaper nak tolong ajarkan?? huhu~ 



10 comments:

miss_neeya Says:
January 11, 2011 at 11:44 AM

wahh..bangga di situ
huahahahahahaa

ch!natsu Says:
January 11, 2011 at 11:46 AM

he nice.. =)

iN Laa...~ Says:
January 11, 2011 at 11:46 AM

@miss_neeya ek?? huhu~ thanx ya... if ader layout yang cantik inform i k.. hukhuk =)

iN Laa...~ Says:
January 11, 2011 at 11:47 AM

@ch!natsu huhu~ try2 nnt senang sket nak reply.. =)

ch!natsu Says:
January 11, 2011 at 11:54 AM

hehe harus.. nanti2.. =)

iN Laa...~ Says:
January 11, 2011 at 12:11 PM

@ch!natsu bagus2.. selamat mencuba.. =)

w.a.n.i.e Says:
January 11, 2011 at 3:04 PM

hehehe...sukenye die

iN Laa...~ Says:
January 11, 2011 at 4:30 PM

wanie~ suker2... tp dah tak suker coz
link tuh dah tak der.. hukhukhuk~ tolong2~

mie Says:
January 12, 2011 at 6:47 AM

gue penah try..
xjadi..
tu malas nk buat..
ehheee

iN Laa...~ Says:
January 12, 2011 at 10:09 AM

mie~ ek??
aku dah try.. dan dah jadi.. tapi tak lamer lepas tuh ilang.. bengkerk jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...