Yeay!! Ana Raffali Menang~



Pasal AJL la kan.. huhu~ 
Tahniah buat Ana Raffali kerana telah mengungguli AJL pada tahun ini... 
Oh ya lepas ni sure statistik lagu ni giler meningkat kat YouTube.. Huhu~
And For sure lepas ni lagu inila yang akan kerap keudara dari stesen2 radio..
Aperpn cayalah Ana Raffali...!!


Jom dengar lagu dier sambil hayati lirik kemenangan ini... =) 

Tolong Ingatkan Aku – Ana Rafalli,
Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi
Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari
Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu
Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu
Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Tolong ingatkan aku
Kisah kita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oh ya... pada awalnya aku ingatkan Yuna yang akan memenangi AJL nih.. ruper2 nyer Ana Raffali...
i tak kisah saper2pn menang... Yuna pn ok.. tapi yang lain2 tuh tak sangat kot.. huhu~
Ha.. pada sesiapa yang tak suker akan kemenangan n tidak berpuas hati keputusan juri2 yang sangat profesional tuh.. Aper yang buleh anda lakukan?? ngeehh 
Dah rezeki dier kan... itu la namanya tuah manusia tiada siapa yang tahu... =) So redha jer ler.. dier pn layak wut?? huhu~


Jom tengok keputusan penuh AJL malam tadi:
Persembahan Terbaik: Hanyut, Faizal Tahir
Vokal Terbaik: Noktah Cinta, Hafiz AF
Tempat Ketiga AJL25: Noktah Cinta, Hafiz AF
Naib Juara AJL25; Drama King, Meet Uncle Hussain dan Black
Juara AJL25: Tolong Ingatkan Aku, Ana Raffali

Tahniah sekali lagi buat Ana Raffali... 

Bisik-Bisik: 
Tolong ingatkan aku... kalau aku dah luper yang aku minat dier nih.. =P 




5 comments:

miss_neeya Says:
January 10, 2011 at 4:14 PM

bkn peminat ana rafali

iN Laa...~ Says:
January 10, 2011 at 4:40 PM

ek??
huhu~..
xper.. nnt wat entry lain plaks.. =)

iN Laa...~ Says:
January 11, 2011 at 9:29 AM

@miss_neeya testing2!! berjaya~ yeay.. huhu~

Izzlorna Says:
January 11, 2011 at 1:10 PM

slm sis...waaa...Lorna pun igt Yuna menang..hukhuk..sedih2..pape pun..congrats pd sumer pemenang :)

iN Laa...~ Says:
January 11, 2011 at 1:59 PM

cik izzlorna~ sis maner plaks ni?? confuse2.. i inchik la.. hehe

if yuna menang pn tak per.. gf i jugak tuh.. huhu~ =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...