TiraMisu~

Aku suker kek ni ke?

Mestila tak.. huhu.. citer drama la..~

Sebelum tuh juz nak gtau yang right now aku tengah senyum lebar tengok citer nih..
Actually bukan sebab aper.. sebab geram tengok budak kecik tuh.. petah sangat bercakap.. nasib tak der depan aku.. if ader sure aku dah gomoi2 dier.. hahaha.. siyes budak tuh memang cerdik la…!! Heeee..

Ha.. serba sedikit tentang citer nih.. aku pn tak la tengok sangat sebenarnyer.. tapi agak tunggu jugak la kot depan tv biler dah balik umah tuh.. . Lakonan yang selambe.. n ok la… huhu… saper yang pelat2 cakap BM tuh?? Pierre Cardin?? Eh silap.. Pierre Andre kan?? Ha dier la.. n heroinnye Sharifah Amani…. Ala yang kecik2 cam aku guks tuh… ngeehh…


Citer nih agak sweet yang sempoi2la pada aku.. besh n tak la jemu untuk ditonton… tambah plaks pada aku nih yang cepat sangat bosan dengan setiap citer yang aku tengok.. but if citer tuh leh wat aku tersenyum n gelak ngekek2.. For sure aku akan suker n tertunggu2.. huhu~

Hmmm.. nothing much bout this drama but sok sure aku nak tengok lagi…!! Hehe.. And  kengkadang tuh lambat maghrib aku dibuatnya...syaithoon2~ ish2.. astaghfirullahilaazim…

Sila2 la tengok yer if rajin… sure leh menghiasi petang anda.. but ingat, jgn tangguh maghrib... 

cam sedap jer.. =D

Bisik-bisik: hanya kek yang ader unsur coklat sahaja yang akan aku jamah.. huhu~ xsuke kek! 

4 comments:

ch!natsu Says:
January 7, 2011 at 11:37 AM

ko xsuke tp aku suke..
so pekata belikan satu utk aku? ngee~

cte nie mmg besh..!! suke.. =)

me dah comment..
agk2 bila nak kene sepuk? lalala~ =P

iN NMFH Says:
January 7, 2011 at 4:28 PM

belikan tuk ko??
takmo.. nnt makan tak habis.. buat rugi jer.. =P
Lalala~

ha nnt tunggu sure memang kena sepuk.. percayalah!! ini bukan omong kosong! =P

YATZAKIE Says:
January 11, 2011 at 12:16 PM

sedapnye..slalu tengok dlm tv je...bla nak dpt mkn mende ni...gulp...hehe

iN Laa...~ Says:
January 11, 2011 at 2:00 PM

yatzakie~ ha nnt balik keje singgah resipi rahsia yerk.. huhuh =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...