Samb!L MenyeLam cuC! mata~

Assalamualaikum..
Hye korang...
Lamer rasanyer tak update blog..
Tiber2 rasa cam kebizian since cuti panjang last week..
4 hari jer pn..
Maner ader panjang.. huhu~

Semalam muler bekerja setelah bercuti..
Then siyes mood cuti tuh tak habis2 lagi..
Rasa memang giler2 malas nak g keje.. n BUAT keje...
Hari ni pn samer.... 
Aduyai cam maner ni~
Semalam duk men tenet jer kat ofis ni..
Satu keje pn tak buat..
Hari ni pn samer...
Ish2~ aper la nak jadi kan...
Yang betoi2 buat keje tadi jer kejap g bank n Jenjalan Cuti mata~
Jalan punyer jalan kat Curve banyak sangat sale sampai tak larat nak tengok jer..
So aper lagi.. Cow~ 

Balik ofis sambung lagi online~
Ha ni jer ler sampai ke petang karang... hoho~

Oh ya.. 
Office aku ramai yang bercuti n outstation..
So memang sunyi n tak tau nak buat aper... .

Hmm...
Jenjalan dalam facebook pagi tadi...
Nampak pic yang besh2..
So aku copy n masukkan dalam ni..
Sajer nak rasa tenang2 tengok pic yang cantik2 ni..

Jom tengok~ 

Nak Santai Kat Laut Mencari Ketenangan~ 

Nak ikut pakcik2 nelayan g tangkap ikan~ 

Petang ; Nak Tengok Matahari Terbenam~

Malam plaks nak tengok bunga api~ 

Tiber2 bunyi cd rosak~ zzreeegggghhhhhtttttyu!@#$%^&*()_+
Maner ader pertunjukan bunga api kat tepi laut... 
Aper da...~
arrgghh2!! tak kire.... 
nak jugak ader.... 
huhu~

Klah korang...
bosan dah membuatkan otak aku jadi mengong~
so better off..

daa~


Bisik-Bisik: Orang lain buat keje ngadap komputer.. aku pn buat keje guks ni.. ngeehH~ huhU~ 



6 comments:

nadira shahid Says:
January 25, 2011 at 12:48 PM

gile free ko, berblog + berfb smpai ke ptg.. alang2 ko free, tlg tgk2 blog ak ley? ;)

iN Laa...~ Says:
January 25, 2011 at 12:51 PM

ha meh pasword leh aku close terus!! hahaha =P

nadira shahid Says:
January 25, 2011 at 12:55 PM

ceh, dengki punye olang!

iN Laa...~ Says:
January 25, 2011 at 12:57 PM

@nadira shahid hahaha.. maner ade dengki.. aku gurau jer.. meh2 cepat.... ikhlas neh~ Lalala~

nadira shahid Says:
January 25, 2011 at 1:10 PM

xpe, ko tlg usha dari jao je ek ;P

iN Laa...~ Says:
January 25, 2011 at 2:19 PM

ala..
tak besh la cam tuh.. hahaha =P

yerla2.. huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...